KОНТАКТ

Имате питања, коментаре, сугестије...

Telefon/Fax: 035/312-004
e-mail:decjaradostsv@gmail.com

захваљујући њима ми можемо бити бољи!

останимо у контакту

ДОГАЂАЈИ ЗА НАМА


Након више узастопних, успешних сарадњи са Фондацијом Новак Ђоковић данас 30. септембра 2019. године су у предшколској установи "Дечја радост" обележили свечано отварање новог дела објекта "Чаролија".

Read more...

Посета доктора


У оквиру обележавања дечије недеље, под слоганом "Да право свако - дете ужива лако", 7.10.2019. године, Предшколска установа "Дечија радост" је угостила екипу хитне помоћи.


Read more...

"ДА ПРАВО СВАКО - ДЕТЕ УЖИВА ЛАКО"


У оквиру обележавања дечије недеље, која за ову годину носи назив "Да право свако - дете ужива лако, а која се ове године обележава од 07.10.2019. до 13.10.2019. године. Предшколска установа "Дечија радост" планирала је низ манифестација, сусрета и догађаја.

Ових и наредних дана, деца могу да уживају у представи, посетама и сусретима са службеницима полиције, ватрогасне службе, са докторима. Реализоваће се посета организацијама у граду...

Потребно је нагласити да се ове године "Дечија недеља" обележава и као 30.годишњица Конвенције о правима детета.


остале вести


НОВИ ОБЈЕКАТ ПУ "Дечја Радост" У КУШИЉЕВУ

У Кушиљеву, једном од највећих села у нашој општини, 7.10.2019. године положен је камeн темељац за изградњу новог објекта Предшколске установе „Дечја радост“.

Започет током обележавања „Дечије недеље“ 2019., очекује се да објекат буде завршен до септембра 2020. године.

Read more...

"Такмичење са Чистунком"

Од најранијег узраста потребно је код деце развијати еколошку свест. У том правцу предшколаска установа “Дечја радост” са Тимом за екологију, ове године, прикључио се такмичењу које је организовала компанија ЕКО FCC, на нивоу општина: Лапово, Баточина, Рача, Деспотовац, Жабари, Жагубица, Топола, Тутин и других заинтересованих општина, у периоду школске године 2018/2019.године и као крајњи резултат


Предшколска установа “Дечја радост” освојила је ДРУГО МЕСТО у акцији „Такмичење са Чистунком“.

Read more...


Предшколска установа "Дечја радост" реализовала је у петак, 24.5.2019. такмичарску манифестацију "Спортски дан" у 17:00 часова у Хали спортова.

Овогодишња такмичарска манифестација, као и претходних година, организује се за децу вртића, њихове родитеље и раднике предшколске установе. Вођени идејом дружења, забаве и важности да од малих ногу стичу навику физичке активности, деца свих узрасних група учествовала су у манифестацији. Манифестацију су подржали Спортски савез Свилајнца, као и рукометни, одбојкашки и кошаркашки клубови Свилајнца. Много осмеха, позитивног расположења и на крају и успеха у такмичењу у коме су сви били победници карактерстика је овог такмичења. Захваљујемо се родитељима који су учествовали у такмичењу и свима који су подржали манифестацију са жељом да ће бити још овако успешних и лепих дана.

alt

ЈОШ ФОТОГРАФИЈА...