KОНТАКТ

Имате питања, коментаре, сугестије...

Telefon/Fax: 035/312-004
e-mail:decjaradostsv@gmail.com

захваљујући њима ми можемо бити бољи!

останимо у контакту

ДОГАЂАЈИ ЗА НАМА

Новогодишње празнике...

дочекали смо уз разне активности којима смо обрадовали најмлађе. Радионице за родитеље, прославе уз музику, послужење, игру и плес, уз новогодишњу јелку и пригодну декорацију ентеријера.


Позоришна представа „Нека сипи, нека веје, нека буде и од бељег беље“ драмског тима наше установе, пуној смеха, раскошних костима, анимација, дочарали су деци радост Божићних и новогодишњих празника и призвали Деда Мраза у нашој Предшколској установи, Дому здравља, Културном центру, па и у Предшколској установи у Деспотовцу.


још фотографија >>>

остале вести

Малишани Предшколске установе „Дечја Радост“,30. Новембра 2019., са својим родитељима и васпитачима узели су учешће на језичким играма „Кажи ми, кажи“ у Смедеревској Паланци.

остале вести

"ДА ПРАВО СВАКО - ДЕТЕ УЖИВА ЛАКО"


Првог дана Дечије недеље "Отворена врата" угостили смо хитну помоћ. Имали смо ту част, да као и претходних година, да се више упознамо са начином рада доктора екипе хитне помоћи и инструментима и са возилом који користе. У оквиру "Дечје недеље" деца јасленог узраста, први дан су посветили рођендану вртића и организовали "Слатки дан" у својим радним собама.
Другог дана "Дечије недеље" у посети су нам били ватрогасци са својим незаборавним ватрогасним камионом. Приредили су нам незаборавни догађај са воденим топом и својом опремом. Деца јасленог узраста су овај дан обележила кроз моторичке активности "Пустамо змаја".


Read more...


Након више узастопних, успешних сарадњи са Фондацијом Новак Ђоковић данас 30. септембра 2019. године су у предшколској установи "Дечја радост" обележили свечано отварање новог дела објекта "Чаролија".

Read more...

Посета доктора


У оквиру обележавања дечије недеље, под слоганом "Да право свако - дете ужива лако", 7.10.2019. године, Предшколска установа "Дечија радост" је угостила екипу хитне помоћи.


Дом здравља Свилајнац је за ову прилику послала екипу доктора са својим возилима и ставила је на располагање деци наше установе, како се боље упознала са радом службе дома здравља. Деца су са пажњом завирила у сваки кутак возила и добила објашњења и одговре на своја питања. Интересовање је било велико и деца су са одушевљењем провела овај дан.


Хвала драгим гостима на посети и сарадњи.


Слике овог догађаја можете видети и на нашој FACBOOK страници.


остале вести


"ДА ПРАВО СВАКО - ДЕТЕ УЖИВА ЛАКО"


У оквиру обележавања дечије недеље, која за ову годину носи назив "Да право свако - дете ужива лако, а која се ове године обележава од 07.10.2019. до 13.10.2019. године. Предшколска установа "Дечија радост" планирала је низ манифестација, сусрета и догађаја.

Ових и наредних дана, деца могу да уживају у представи, посетама и сусретима са службеницима полиције, ватрогасне службе, са докторима. Реализоваће се посета организацијама у граду...

Потребно је нагласити да се ове године "Дечија недеља" обележава и као 30.годишњица Конвенције о правима детета.


остале вести